Sporting Oppem © 2011-2013 

Sporten in Meise

 

Beste bezoeker van onze website.  Sporting Oppem is aangesloten bij de Sportraad van Meise.  Onze mooie en leuke gemeente organiseert zelf ook een aantal sportieve evenementen doorheen het jaar 2012, waaraan iedereen mag deelnemen.

 

 

Wil je graag deelnemen of meer informatie over één van deze sportieve evenementen, neem dan contact met de Sportdienst van Meise via www.meise.be of via e-mail : sport@meise.be

De sportdienst van Meise zoekt ook elk jaar medewerkers voor deze sportieve evenementen. Als je graag een handje toesteekt, neem contact met de sportdienst van Meise via e-mail sport@meise.be of via info@spoppem.be

 

 

Hieronder kan je de agenda vinden voor 2013:

 

WEEK VAN DE SPORTCLUB

Verder zal Sporting Oppem dit jaar deelnemen aan de Week van de Sportclub tussen 7 en 15 september 2013. We nodigen iedereen uit om vrijblijvend op dinsdag 10 september en donderdag 12 september vanaf 19u30 te komen meetrainen met onze spelers. Wil je graag komen, dan vragen we om via e-mail vooraf te verwittigen via info@spoppem.be. Op donderdag zal er zowel een veldtraining als keepertraining zijn.

Op zondag 15 september in de namiddag om 15u is ook iedereen welkom om een kijkje te komen nemen naar onze eerste ploeg, die dan een competitie match speelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website designed by "The Felix"